Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  З метою успішного досягнення Цілей сталого розвитку

Прес-центр

Новини

19.03.2018 15:40

З метою успішного досягнення Цілей сталого розвитку |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь у протокольній зустрічі з представниками місії експертів Організації Об’єднаних Націй. Цього разу з робочим візитом Чернівецьку область відвідали  Директор Центру політики ПРООН в Сеулі, керівник місії MAPSв Україні пан Балаш Хорваш, експерт з реформування управління ПРООН (Нью-Йорк, США) пан Жозе Круз-Осоріо, заступник Директора національного офісу ПРООН в Україні пані Ван Нгуєн, програмний координатор ПРООН Мустафа Саіт-Аметов.

У вітальному слові перший заступник керівника крайової представницької влади від імені депутатського корпусу Чернівецької обласної ради та від себе особисто подякувала поважним гостям за дієву допомогу у справі реалізації суспільно-корисних проектів та ініціатив, спрямованих на досягнення амбітних цілей сталого розвитку. Інга Маковцька відзначила важливу роль проектів та програм ПРООН у справі становлення та інтенсивного розвитку новостворених обєднаних територіальних громад.

Посадовець висловила переконання в тому, що в ході  насиченого подіями та представницькими зустрічами, візиту до Чернівецької області поважні експерти ПРООН матимуть можливість особисто переконатися в одностайній підтримці таких проектів і програм з боку Буковинської громади та органів представницької влад усіх рівнів.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua