Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів виїзний прийом громадян

Прес-центр

Новини

05.03.2018 16:54

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів виїзний прийом громадян |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 5 березня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян провів виїзний прийом громадян на базі ОКУ «Чернівецький обласний госпіталь для інвалідів війни», де поспілкувався з медперсоналом та пацієнтами установи. Так, пацієнти закладу охорони здоров’я звернулися до керівника представницької влади краю з проханням сприяти у якнайшвидшому вирішенні питання щодо забезпечення можливості придбання необхідних медикаментів безпосередньо на території медзакладу.

«Озвучена вами проблема виникла, коли минулого року приватний аптечний пункт припинив тут свою роботу. Через незначну економічну вигоду інші приватні аптеки зацікавленості у роботі на території госпіталю не виявили. Водночас, депутати обласної ради рекомендували обласному комунальному підприємству «Буковина-Фарм» розмістити у шпиталі свій аптечний пункт. Поки пройшли всі визначені законом процедури, наступив 2018 рік, але вже найближчим часом аптека запрацює», – відзначив Іван Мунтян, відповідаючи на звернення пацієнтів шпиталю.

Відтак, посадовець заслухав клопотання колективу установи щодо розширення кола осіб, які мають право на безоплатну реабілітацію на базі ОКП «Бальнеологічний санаторій Брусниця» та надання госпіталю дозволу на надання платних медичних послуг.

«Обласна рада завжди буде захищати інтереси людей: як пацієнтів, так і лікарів і ніколи не відмовиться від підтримки закладу охорони здоров’я, у якому лікуються та проходять реабілітацію учасники АТО, інваліди війни та учасники бойових дій. Водночас, депутатський корпус обласної ради діє виключно у межах своїх повноважень. Тому прошу документально оформити відповідні пропозиції та передати їх на розгляд профільного департаменту облдержадміністрації та профільної комісії обласної ради. Опісля усі вони будуть обов’язково розглянуті на засіданні сесії обласної ради», – наголосив голова крайового парламенту Буковини.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua