Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

25.01.2018 17:34
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Чернівецький обласний коледж мистецтв ім. С. Воробкевича"

25.01.2018 17:32
Чернівецька обласна рада


    відповідно до частини 3 статті 42 Закону України "Про вищу освіту", оголошує конкурс на заміщення посади директора Чернівецького медичного коледжу Буковинського державного медичного університету

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Вітаємо з поважним ювілеєм!

Прес-центр

Новини

23.02.2018 14:44

Вітаємо з поважним ювілеєм! |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Із поважним 90-річним ювілеєм привітала сьогодні, 23 лютого, учасницю національних визвольних змагань, членкиню Організації українських націоналістів, політв’язня ГУЛАГу Орисю Теляєву перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецкая. Посадовець подякувала ювілярці за непохитну патріотичну позицію, щиру любов до України та активну участь у суспільному житті столиці Буковини, побажала Орисі Миколаївні міцного здоров’я, довгих та щасливих років життя.

Довідково. У 1948 році Орисю Теляєву воєнним трибуналом була засуджена на 10 років позбавлення волі з обмеженням в правах строком на 5 років. Присуд відбувала в Карагандинській області (Казахстан) до 1955 року, коли її реабілітували. Брала участь у мітингах, виступала зі спогадами у ЗМІ та на телебаченні, зустрічалась з молоддю, в школах і навчальних закладах виступала з лекціями, розповідаючи правду про визвольну боротьбу нашого народу в часи тоталітаризму, збирала речі, листи, фотоматеріали для створення кімнати у краєзнавчому музеї. Була активним учасником Помаранчевої революції. У 2017 році за вагомий внесок у процес становлення і розбудови суверенної, демократичної та правової держави, відданість ідеї державності Орися Теляєва нагороджена орденом Княгині Ольги ІІІ ступеня.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua