Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  З метою успішної реалізації інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку

Прес-центр

Новини

20.02.2018 17:37

З метою успішної реалізації інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 20 лютого 2018 року, перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь в роботі засідання регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в якості співголови зазначеної комісії.

Учасники засідання заслухали інформацію начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Олександра Пуршаги про стан реалізації у 2017 році інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку,  що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, а також про розгляд звернення щодо уточнення переліку перехідних інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2018 році, заявником по яких є управління капітального будівництва ОДА.

Члени комісії та запрошені на засідання фахівці обговорили Порядок проведення оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2018 році, відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 №196 (із змінами) та наказу Мінрегіону України від 24.04.2015 №80 (із змінами), розглянули інші питання порядку денного.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua