Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.04.2018 15:27
Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації (м. Полтава) продовжує прийом документів від юнаків та дівчат віком від 17 до 21 року,


     які мають середню освіту та бажають отримати військові спеціальності: «Експлуатація та ремонт військових засобів обчислювальної техніки», «Експлуатація та ремонт військових засобів зв’язку».

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  Діти-переселенці зі Сходу України допомагають одноліткам

Прес-центр

Новини

09.02.2018 16:56

Діти-переселенці зі Сходу України допомагають одноліткам |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 9 лютого 2018 року, перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька привітала організаторів та учасників презентації Всеукраїнського соціального проекту «Слухаємо з ВЕСЕЛКА TV – діти для дітей», яка відбулась в приміщенні обласної бібліотеки для дітей. Так, проект має за мету випуск на електронних носіях дитячих аудіо-книг, озвучених для діток з вадами зору їхніми однолітками з родин вимушених переселенців.

У своєму вітальному слові Інга Маковецька дала висооку оцінку зазначеній ініціативі громадського об’єднання «Громадське дитяче інтернет-телебачення і радіо «ВЕСЕЛКА ТV», яка втілюється у життя за фінансової підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. Зокрема, посадовець зауважила, що діти вимушених переселенців уже давно стали рідними на буковинських теренах. Більше того, вони прагнуть допомогти своїм одноліткам, які мають особливі потреби. Саме тому маленькі переселенці долучилися до озвучення аудіо-книг для діток з вадами зору.

Від імені керівника крайової представницької влади Івана Миколайовича Мунтяна, від депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто Інга Маковецька подякувала організаторам проекту та їх чернівецьким партнерам за надзвичайно потрібну та корисну справу. «Впевнена, що добро, турбота та любов переможуть усе зло та ненависть», – наголосила перший заступник голови Чернівецької обласної ради.

На завершення презентації організатори акції вручили флеш-носії з аудіо-книгами присутнім у залі дітям та представникам бібліотек для дітей і дитячих реабілітаційних закладів.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua