Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

12.01.2018 11:02
Чернівецька обласна рада


    Чернівецька обласна рада оголошує конкурс із відбору юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців для укладання договору сервітуту на користування земельними ділянками спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

12.01.2018 10:56
Чернівецька обласна рада


    Чернівецька обласна рада оголошує інвестиційний конкурс із відбору юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Слово на спомин >  Спочив у Бозі Тарас Романович Кияк

Прес-центр

Новини

18.01.2018 10:29

Спочив у Бозі Тарас Романович Кияк |  Слово на спомин

Тема новини: Назва теми

Керівництво, колегія та депутатський корпус Чернівецької обласної ради глибоко сумують з приводу передчасної смерті відомого політичного та громадського діяча, знаного вченого-мовознавця, депутата Верховної Ради України  II скликання, доктора філологічних наук, професора, завідувача кафедри теорії та практики перекладу з німецької мови Інституту філології Київського Національного Університету імені Тараса Шевченка Тараса Романовича Кияка.
На 74-му році життя відійшов у Вічність один з фундаторів Народного Руху України, колишній голова Чернівецької обласної організації Демократичної партії України, колишній голова обласної організації ВУТ «Просвіта» імені Т.Шевченка, справжній патріот, визначний педагог та науковець, нагороджений Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради "За заслуги перед Буковиною".

У ці скорботні дні щиро поділяємо сум і тугу рідних та близьких покійного з приводу тяжкої, непоправної втрати. Світла пам’ять про Тараса Романовича Кияка завжди житиме в серцях усіх, хто його знав, любив та поважав.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua