Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

01.12.2017 11:29
Відбудеться конференція "Децентралізація, управління землями та розвиток громад"


    Учасники конференції в інтерактивній формі матимуть можливість обговорити актуальні питання даної теми та поділитись досвідом з високопосадовцями та експертами.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформації >  Стартував конкурс журналістських робіт

Прес-центр

Новини

04.12.2017 15:59

Стартував конкурс журналістських робіт |  Інформації

Тема новини: Назва теми

Розпочався конкурс на отримання Національної премії «Media etc. 2.0» для фахових медійників, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва. Засновниками премії виступили «Інститут податкових реформ» та «Громадське радіо». До Ради премії увійшли найбільш знані незаангажовані журналісти, економісти, головні редактори видань.

До участі запрошуються журналісти, які займаються професійною діяльністю у штаті чи поза штатом вітчизняних друкованих видань, телеканалів, радіостудій та інтернет-видань, а також незалежні журналісти, фрілансери, що сплачують податки в Україні.

Для участі у конкурсі потрібно надіслати електронний лист-заявку на email konkurs@mediaetc.org. Детальна інформація про премію та умови подачі робіт на конкурс за посиланням: http://mediaetc.org/ або за телефоном: (063) 456-80-90 (Ольга Михайлова). Останній день подачі конкурсних заявок  20 грудня 2017 року.

Конкурсом передбачено окремі відзнаки для найкращих студентських робіт. За результатами конкурсу лауреати та номінанти будуть нагороджені дипломами, а за кращі роботи буде присуджено премії у розмірі 5 тис. грн.

 

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua