Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.10.2017 10:38
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Колегія обласної ради >  На розширеному засіданні колегії Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини

06.11.2017 15:21

На розширеному засіданні колегії Чернівецької обласної ради |  Колегія обласної ради

Тема новини: Назва теми

Розширене засідання колегії Чернівецької обласної ради провів голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян сьогодні, 6 листопада, за участю депутатів обласної ради, голів районних рад області та керівників структурних підрозділів Чернівецької обласної державної адміністрації.

Проаналізовано та обговорено зміни, які планується внести до обласного бюджету на 2017 рік, розглянуто План заходів з реалізації у 2018-2020 роках Стратегії розвитку Чернівецької області на період до 2020 року. Членами колегії також внесено пропозиції щодо питань, які планується додатково включити до порядку денного пленарного засідання 17-ї сесії обласної ради, що відбудеться 8 листопада.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua