Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

29.12.2017 09:36
Чернівецька обласна рада


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

22.12.2017 10:11
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

22.12.2017 10:09
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян: Радий, що наші захисники відчувають підтримку держави

Прес-центр

Новини

27.10.2017 15:08

Іван Мунтян: Радий, що наші захисники відчувають підтримку держави |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян сьогодні, 27 жовтня, під час урочистої церемонії передачі військовослужбовцям Чернівецького прикордонного загону сертифікатів та ключів від дев’яти автомобілів марки Рено Дастер, які із сьогоднішнього дня розпочнуть бойове чергування у підрозділах охорони кордону для забезпечення швидкого реагування при змінах в обстановці та мобільності прикордонних нарядів.

«Радий, що нині наші захисники можуть по-справжньому відчути підтримку держави. Шкода лише, що для переосмислення ролі національних військових формувань та покращення їх матеріально-технічної бази знадобилася війна. Але я впевнений, що з Божою допомогою, завдяки мужності та стійкості наших оборонців, Україна отримає справедливу перемогу у цій війні і на усій її території запанує довгоочікуваний мир. Сподіваюся, що ці новенькі автомобілі стануть у нагоді буковинським воїнам-прикордонникам під час виконання завдань командування», – відзначив керівник представницької влади регіону.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua