Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.10.2017 10:38
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Уроки історії >  До Дня визволення України від фашистських загарбників

Прес-центр

Новини

27.10.2017 11:59

До Дня визволення України від фашистських загарбників |  Уроки історії

Тема новини: Назва теми

В урочистій церемонії покладання квітів до монументу воїну-визволителю, яка відбулась сьогодні на Соборній площі обласного центру, взяла участь перший заступник Голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька. Данину шани та вдячності визволителям Вітчизни від фашистської навали віддали також керівники обласної державної адміністрації та Чернівецької міської ради, представники обласної ради ветеранів війни, праці та Збройних сил України, активісти низки громадських організацій краю.  

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua