Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян представив т.в.о. директора Чернівецького медичного коледжу БДМУ

Прес-центр

Новини

25.10.2017 16:37

Іван Мунтян представив т.в.о. директора Чернівецького медичного коледжу БДМУ |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 25 жовтня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян разом із ректором Буковинського державного медичного університету Тарасом Бойчуком взяв участь у зборах трудового колективу Чернівецького медичного коледжу БДМУ, під час яких подякував за майже 20-річну роботу колишньому керівнику установи Олександру Кулику та представив тимчасово виконуючого обов’язки директора закладу Фрозіну Кузик.

«Знаю Олександра Кулика як талановитого та водночас вимогливого керівника, який зумів за двадцять років перетворити ваш навчальний заклад на справжній регіональний центр медичної науки, знаний як в Україні, так і за її межами. Дякую Олександру Федоровичу за сумлінне виконання службових обов’язків, за те, що зберіг та посилив колектив закладу, який під началом талановитого керівника примножив здобутки та досягнення своєї альма матер», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до присутніх.

Відтак, голова крайового парламенту Буковини побажав успіхів т.в.о. директора медколеджу Фрозіні Кузик, а також висловив сподівання на те, що вона гідно продовжить справу свого попередника. «Сподіваюся, що Ви станете достойною заміною Олександру Федоровичу, який, впевнений, завжди допоможе мудрою порадою», – наголосив посадовець.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua