Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

01.12.2017 11:29
Відбудеться конференція "Децентралізація, управління землями та розвиток громад"


    Учасники конференції в інтерактивній формі матимуть можливість обговорити актуальні питання даної теми та поділитись досвідом з високопосадовцями та експертами.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Почесні відзнаки освітнім закладам Буковини – активістам волонтерського руху

Прес-центр

Новини

17.10.2017 17:52

Почесні відзнаки освітнім закладам Буковини – активістам волонтерського руху |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

На прес-конференції Координаційного центру з надання матеріально-технічної допомоги військовим, які беруть участь в АТО, що відбулась сьогодні з нагоди Дня захисника України, взяв участь та виступив керуючий справами обласної ради Микола Борець. Він високо оцінив внесок освітян – волонтерів, учнів та студентів, батьківського загалу навчальних закладів Чернівецької області у справу забезпечення учасників АТО на Сході України усім необхідним для успішного виконання бойових завдань, належної організації побуту та відпочинку захисників Вітчизни у бойових умовах. Від імені керівника крайової представницької влади Івана Миколайовича Мунтяна, від депутатського корпусу обласної ради посадовець привітав присутніх на зустрічі з Днем захисника України та побажав їм нових успіхів у благородій справі надання допомоги оборонцям української землі. За дорученням голови Чернівецької обласної ради Микола Борець вручив почесні відзнаки крайового парламенту групі керівників освітніх закладів краю, які відзначилися на волонтерський ниві.


Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua