Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

01.12.2017 11:29
Відбудеться конференція "Децентралізація, управління землями та розвиток громад"


    Учасники конференції в інтерактивній формі матимуть можливість обговорити актуальні питання даної теми та поділитись досвідом з високопосадовцями та експертами.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  З нагоди Дня працівників освіти

Прес-центр

Новини

29.09.2017 15:11

З нагоди Дня працівників освіти  |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька щиро привітала освітянський загал Буковинського краю  з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти. «Вчительська праця – найбільш почесна та відповідальна з-поміж усіх інших професій. Адже від вашого сумління, життєвої мудрості та фахової підготовки, від запалу небайдужих сердець залежить доля і кожного окремого учня, студента, вихованця, і майбутнє цілих поколінь молодих людей, які згодом виходять у дорослий світ з Божої волі і вашого благословення», - зазначила посадовець у своєму вітальному слові під час урочистих зборів, які відбулися сьогодні в палаці «Юність Буковини». Користуючись приємною нагодою, Інга Маковецька щиро привітала зі святом свою улюблену вчительку, а також за дорученням керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна вручила почесні відзнаки Чернівецької обласної ради групі кращих освітян області.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua