Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Судочинство >  Чернівецький окружний адміністративний суд підбив підсумки роботи за І півріччя 2017 року

Прес-центр

Новини

15.09.2017 16:32

Чернівецький окружний адміністративний суд підбив підсумки роботи за І півріччя 2017 року |  Судочинство

Тема новини: Назва теми

Участь у тематичній нараді, присвяченій підбиттю підсумків роботи Чернівецького окружного адміністративного суду за І півріччя 2017 року, що відбулася сьогодні, 15 вересня, взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, а також голова Вищого адміністративного суду України Олександр Нечитайло та голова Вінницького апеляційного адміністративного суду України Віталій Кузьмишин.

«Роль та значення судової гілки влади в України у суворих умовах сьогодення важко переоцінити, оскільки від професіоналізму та неупередженості суддів залежить не тільки стан дотримання законності та правопорядку, але й суспільно-політична ситуація загалом. Я добре розумію, що нещодавно розпочата реформа національної системи судочинства – це непроста, водночас дуже своєчасна ініціатива. Адже від її успішної реалізації залежить не лише те, яким буде рівень здійснення правосуддя, але й те, як Україну сприйматимуть наші міжнародні партнери. Разом з тим, радий з того, що судді Чернівецького окружного адміністративного суду з честю та гідністю зустрічають виклики сьогодення, докладаючи максимум зусиль для того, щоби судочинство на теренах Чернівецької області функціонувало у суворій відповідності до букви Закону. Зі свого боку крайова представницька влада й надалі буде всебічно сприяти піднесенню авторитету судової влади в очах громадськості краю», – наголосив голова крайового парламенту Буковини, звертаючись до учасників наради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua