Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

14.08.2017 18:00
Запроваджено он-лайн навчання з місцевих податків та зборів


    Безкоштовний он-лайн курс на тему «Місцеві податки і збори» проходить на платформі Ресурсного центру зі сталого місцевого розвитку

11.08.2017 15:39
До уваги підприємців Чернівецької області


    Мелітопольська районна рада Запорізької області прийняла рішення про продаж або довгострокову оренду майна спільної власності територіальних громад Мелітопольського району:

11.08.2017 11:46
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

14.07.2017 11:45
ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна"


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" проект розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна" та відповідний аналіз регуляторного впливу розміщено на сайті Чернівецької обласної ради за адресою: http://oblrada.cv.ua/document/regulatory_drafts/

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  На офіційній зустрічі посадових осіб партнерських регіонів

Прес-центр

Новини

07.08.2017 14:50

На офіційній зустрічі посадових осіб партнерських регіонів |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 7 серпня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь та виступив на офіційній зустрічі посадових осіб партнерських регіонів, яка відбулася в рамках саміту учасників міжнародного проекту «Чотири регіони для Європи». У своєму вітальному слові керівник крайової представницької влади зауважив, що найменша за територією та кількістю населення Чернівецька область є одним з шести регіонів України, які межують з країнами – членами ЄС. «Особливий прикордонний статус області додає їй особливих вигод у справі налагодження транскордонних та міжрегіональних ввзаємин», -наголосив Іван Мунтян.

«Особливого значення у цьому контексті набуло спільне засідання депутатів Чернівецької обласної ради та радників Сучавської повітової ради, яке відбулось у жовтні 2016 року в Сучаві (Румунія). Депутати двох партнерських регіонів розглянули близько 20-ти важливих питань життєдіяльності територіальних громад Чернівецької області та Сучавського повіту у галузі освіти, культури та соціальної сфери» - доповів учасникам зустрічі  очільник обласної представницької влади. «Європейський досвід у сфері реформування місцевого самоврядування є достатньо важливим для України та Чернівецької області», - зауважив він.

«Відтак позитивнй досвід проекту «Чотири регіони для Європи» є взірцем дя багатьох областей України», - наголосив Іван Мунтян. «Сьогодні чимало керівників прикордонних регіонів цікавляться, як нам вдалося досягти наявних результатів у справі прикордонного співробітництва. «Депутатський корпус Чернівецької обласної ради, який представляє 10 найбільш впливових на території області політичних сил, готовий і надалі спрямовувати свої зусилля на впровадження в життя проекту «Чотири регіони для Європи»,- підсумував Іван Мунтян.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua