Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

01.12.2017 11:29
Відбудеться конференція "Децентралізація, управління землями та розвиток громад"


    Учасники конференції в інтерактивній формі матимуть можливість обговорити актуальні питання даної теми та поділитись досвідом з високопосадовцями та експертами.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Академіку НАНУ Лук'яну Анатичуку - 80 літ!

Прес-центр

Новини

17.07.2017 09:28

Академіку НАНУ Лук'яну Анатичуку - 80 літ! |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила в урочистостях з нагоди 80-літнього ювілею видатного буковинського науковця та винахідника, засновника вітчизняної термоелектрики, дійсного члена Національної академії наук України Лукяна Івановича Анатичука. Від імені керівника крайової представницької влади Івана Мунтяна, від депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто посадовець щиро привітала шанованого в Україні, Європі та  світі вченого з нагоди славного ювілею. «Дозвольте уклінно подякувати Вам за лицарський життєвий подвиг, за багаторічну жертовну працю, що піднесла на нові обрії вітчизняну науку, сприяла піднесенню високого міжнародного престижу та авторитету України та нашого краю!», - сказала,зокрема, Інга Маковецька, звертаючись до ювіляра. Під оплески присутніх вона вручила Лукяну Івановичу Анатичуку Почесну відзнаку Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною».

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua