Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Пам'ятаємо >  Іван Мунтян: Подвиги наших Героїв ніколи не будуть забуті!

Прес-центр

Новини

25.06.2017 16:23

Іван Мунтян: Подвиги наших Героїв ніколи не будуть забуті! |  Пам'ятаємо

Тема новини: Назва теми

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян, звертаючись до представників громади та гостей нашого краю, які зібралися сьогодні, 25 червня, в палаці «Академічному» Буковинського державного медичного університету на презентації благодійної виставки картин співпрацівника Національної академії Служби безпеки України Лесі Шиденко «Невидима варта».

«Незважаючи на те, що ми не бачимо роботи бійців спецпідрозділів СБУ, її роль важко переоцінити. Адже саме завдяки оперативному реагуванню на терористичні загрози та вчасно отриману розвідувальну інформацію було врятовано десятки та сотні життів наших мужніх захисників на Сході України, попереджено десятки збройних нападів та атак. Але окрім цього важливо ще й те, якими вони були синами та батьками, про що мріяли, про що говорили з друзями та коханими. Адже їх близькі та рідні дійсно втратили найдорожче… Сьогоднішня виставка – це жива пам’ять про наших Героїв – разом з нею вони завжди житимуть у наших серцях. Впевнений, що їх подвиги ніколи не будуть забуті, а самі полеглі воїни стануть гідним прикладом для наступних поколінь захисників України», – відзначив Іван Мунтян.

Відтак посадовець переглянув виставу-реквієм «Війна без строку» у виконанні курсантів НА СБУ.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua