Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Колегія обласної ради >  На засіданні колегії Чернівецької обласної ради

Прес-центр

Новини

22.06.2017 14:45

На засіданні колегії Чернівецької обласної ради |  Колегія обласної ради

Тема новини: Назва теми

Засідання колегії Чернівецької обласної ради відбулося сьогодні, 22 червня. Так, члени колегії заслухали інформацію заступника начальника служби автомобільних доріг області Юрія Бучки про стан виконання в області ремонтних робіт та утримання автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення.

«Хочу звернути увагу заступника керівника дорожньої служби краю на необхідність посилення контролю за якістю ремонтних робіт, які виконуються підрядними організаціями. З цією метою пропоную залучати до цього процесу незалежні експертні установи та представників депутатського корпусу. Також наголошую на неприпустимості відсутності дорожньої розмітки та знаків на щойно відремонтованих ділянках доріг або тих, що ремонтуються. Адже така недбалість може призвести до загибелі чи травмування людей у дорожньо-транспортних пригодах», – відзначив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян під час розгляду вказаного питання.

Також обговорено питання про необхідність врахування депутатських запитів і звернень, зокрема, в частині проведення ремонту аварійних ділянок доріг загального користування області, та заслухано інформацію директора Департаменту фінансів Чернівецької обласної державної адміністрації Анжели Дякової про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.

Відтак члени колегії визначили дату проведення засідання 14-ї сесії обласної ради, яке відбудеться 4 липня, а також погодили його порядок денний.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua