Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

01.12.2017 11:29
Відбудеться конференція "Децентралізація, управління землями та розвиток громад"


    Учасники конференції в інтерактивній формі матимуть можливість обговорити актуальні питання даної теми та поділитись досвідом з високопосадовцями та експертами.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Іван Мунтян: Журналістика Буковини має свої давні традиції та славне сьогодення

Прес-центр

Новини

07.06.2017 09:36

Іван Мунтян: Журналістика Буковини має свої давні традиції та славне сьогодення |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

На цьому голова Чернівецької обласної ради наголосив, вітаючи представників засобів масової інформації регіону з нагоди професійного свята – Дня журналіста. Учасників святкового зібрання також привітали голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук та голова Чернівецької обласної організації Національної спілки журналістів України Володимир Бобер.

«Журналістика Буковини має свої давні традиції та славне сьогодення. Так, неодноразово журналістський загал краю ставав на захист інтересів громади і гідно захищав їх від будь-яких посягань. Тому можу з впевненість сказати, що регіональні та місцеві засоби масової інформації нашого краю успішно виконують функції «четвертої влади». Саме за це люди поважають та шанують журналістів. Втім, свобода слова та інформації подобається далеко не всім, тому професія журналіста стала нині однією з найбільш небезпечних для життя та здоров’я. У свою чергу обіцяю, що крайова представницька влада робитиме все для того, щоби ви та ваші колеги ніколи не зазнавали тиску чи втручання у свою професійну діяльність і мали можливість вільно та незалежно виконувати свою відповідальну роботу», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до присутніх.

Відтак, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток медіа-середовища Буковини, активну громадянську позицію та з нагоди Дня журналіста Іван Мунтян нагородив Заслуженого журналіста України, члена правління Чернівецької обласної організації НСЖУ Тетяну Смолдиреву Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною». У свою чергу кращих представників засобів масової інформації регіону голова крайового парламенту Буковини відзначив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua