Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Життя територіальних громад >  Іван Мунтян: Гірські регіони та їх жителі потребують державної підтримки

Прес-центр

Новини

29.05.2017 10:30

Іван Мунтян: Гірські регіони та їх жителі потребують державної підтримки |  Життя територіальних громад

Тема новини: Назва теми

28 травня на стадіоні «Карпати» селища Путила відбулося традиційне районне свято виходу на полонину «Полонинська ватра», участь у якому взяли сільгоспвиробники та фольклорні колективи Путильського району, а також ентузіасти-вівчарі. З вітальним словом до учасників та гостей цьогорічної «Полонинської ватри» звернувся голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Усі ми добре знаємо, любимо і шануємо це неповторне дійство, сповнене споконвічних народних традицій та звичаїв. Та й як можна не любити цю теплу дружню зустріч, коли привітні путильські ґазди й ґаздині залюбки частують гонорових господарів полонин та їхніх вдячних гостей смачними гуцульськими стравами, а під карпатським небом лунають величаві трембіти! Водночас, сьогоднішня подія є яскравим свідченням необхідності підтримки владою гірських регіонів та їх жителів. Адже за святковим настроєм, який усім нам забезпечили трударі гір, стоїть щодення клопітка праця та умови, які аж ніяк не назвеш комфортними. Саме тому мусимо кожен на своєму рівні робити посильний внесок у розвиток наших Карпат», – відзначив посадовець, звертаючись до організаторі та гостей свята.

Відтак, голова крайового парламенту Буковини відзначив Почесними грамотами та цінними подарунками Чернівецької обласної ради кращих працівників сільського господарства та лісомисливської галузі району. Також за мужність та героїзм, виявлені під час захисту незалежності і територіальної цілісності нашої держави, Іван Мунтян нагородив Почесною відзнакою Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною» учасника бойових дій на Сході України Іллю Фокшека.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua