Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян ознайомився з ходом ремонту автомобільної траси М-19

Прес-центр

Новини

23.05.2017 16:04

Іван Мунтян ознайомився з ходом ремонту автомобільної траси М-19 |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян ознайомився з ходом ремонтних робіт на ділянці автотраси М-19 «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече», яка веде до міжнародного пункту пропуску «Порубне-Сірет» на українсько-румунському кордоні сьогодні, 23 травня.

«Ремонт цієї ділянки дороги М-19 протяжністю 8,2 км виконує підрядна організація ТОВ «Євродор», яка має всю необхідну техніку та потужності для проведення такого виду робіт. Загальна вартість робіт становить майже 66 мільйонів гривень Це кошти від перевиконання плану надходжень митних платежів, які відповідно до рішення сесії Чернівецької обласної ради були спрямовані на ремонт та утримання автомобільних шляхів загального користування нашого краю. До слова, на минулій сесії обласної ради депутати підтримали рішення «Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік» від 16.05.2017 №83-13/17, яким спрямували ще 59 мільйонів гривень митних коштів на ремонт буковинських доріг», – відзначив керівник представницької влади краю, спілкуючись з представниками регіональних засобів масової інформації.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua