Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.05.2017 16:54
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Історія >  Іван Мунтян: Дякую усім ветеранам війни та новітньому поколінню Героїв, які захищали та захищають нашу країну і народ

Прес-центр

Новини

09.05.2017 15:10

Іван Мунтян: Дякую усім ветеранам війни та новітньому поколінню Героїв, які захищали та захищають нашу країну і народ |  Історія

Тема новини: Назва теми

Голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь в урочистих заходах, які відбулися з нагоди 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні сьогодні, 9 травня, на Соборній площі та у Центральному парку культури та відпочинку м. Чернівців. Так, керівник представницької влади краю вшанував пам’ять усіх українських воїнів, які загинули під час Другої світової війни і бойових дій на Сході України, а також поклав квіти до монументів перемоги.

«Дякую усім ветеранам війни та учасникам національно-визвольних змагань, їх близьким та рідним, які сьогодні прийшли вшанувати подвиг українських воїнів, за перемогу та мир. За мир, здобутий ціною мільйонів життів, який три роки тому порушила Росія, прийшовши на нашу землю з війною! Дякую й новітньому поколінню Героїв, які, не вагаючись, стали на захист нашої країни та народу й ціною власного здоров’я і життя зупинили ворога на східних рубежах нашої держави! Зважаючи на це, прошу ветеранів усіх військових формувань та усіх буковинців підтримувати наших оборонців, які нині прийняли почесну естафету захисту Батьківщини», – наголосив Іван Мунтян, звертаючись до краян.

Відтак, посадовець відвідав та привітав зі святом ветерана Другої світової Олену Щербатюк, батьків загиблого на Сході України учасника антитерористичної операції Віталія Чунтула та учасника національно-визвольних змагань, воїна УПА Святослава Мельничука.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua