Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

14.07.2017 11:45
ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна"


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" проект розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна" та відповідний аналіз регуляторного впливу розміщено на сайті Чернівецької обласної ради за адресою: http://oblrada.cv.ua/document/regulatory_drafts/

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  У столиці Буковини обговорили шляхи пожвавлення індивідуального житлового будівництва на селі

Прес-центр

Новини

27.04.2017 14:41

У столиці Буковини обговорили шляхи пожвавлення індивідуального житлового будівництва на селі |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 27 квітня, у столиці Буковини відбулося розширене виїзне засідання щодо обміну досвідом та найкращими практиками впровадження регіональних програм підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім», участь у якому взяла перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька, керівники фондів підтримки індивідуального житлового будівництва на селі Вінницької, Івано-Франківської, Тернопільської, Херсонської, Волинської, Чернігівської, Хмельницької областей та представники об’єднаних територіальних громад Чернівеччини.

Заслухано та обговорено інформацію про хід виконання у Чернівецькій області Регіональної програми «Власний дім» у 2006-2017 роках.

«Чернівецька область найменша за територією, але найбільш густонаселена. Водночас, навіть у буковинських селах поруч із заможними і гарними садибами є дуже багато осель, які потребують ремонту чи добудови. Тому гадаю, що сьогодні, на етапі децентралізації, наша задача полягає у тому, щоб зробити село привабливішим для молоді. Адже українське село і досі залишається точкою опори для національного сільськогосподарського виробництва» – зазначила посадовець, звертаючись до присутніх.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua