Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян звернувся до Чернівецької ОДА щодо невідкладної розробки регіональної програми розвитку дорожнього господарства Буковини

Прес-центр

Новини

21.04.2017 11:16

Іван Мунтян звернувся до Чернівецької ОДА щодо невідкладної розробки регіональної програми розвитку дорожнього господарства Буковини |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Рішенням Чернівецької обласної ради V скликання від 29.06.2006 №26-3/06 затверджено Програму розбудови дорожньої мережі Чернівецької області на 2006-2015 роки, спрямовану на розвиток дорожнього господарства та покращення стану доріг області, термін дії якої закінчився. Відповідно, на сьогоднішній день в регіоні немає узгодженого плану заходів та механізмів з вирішення проблем дорожньої галузі.

З метою виправлення ситуації, що склалася, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян звернувся із відповідним листом до Чернівецької обласної державної адміністрації.

«Автомобільні дороги області не тільки не відповідають європейським стандартам, але і знаходяться у вкрай незадовільному стані. Чи не найбільше це стосується доріг, що ведуть до гірських районів краю, де ситуація є доволі критичною та вимагає проведення великого комплексу ремонтних робіт», – йдеться в листі.

Враховуючи це, а також значний транзитний, туристичний і економічний потенціал нашої області, голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян наголосив на невідкладності розробки за участю депутатів обласної ради і подання на розгляд сесії останньої відповідної програми, спрямованої на розбудову мережі та покращення стану автомобільних доріг та розвиток дорожньої інфраструктури Чернівецької області.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua