Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

11.04.2017 16:44
Чернівецький відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»


    оголошує тендер на закупівлю канцелярських товарів для заходів (тренінги, семінари, конференції) та офісу на 2017 рік відповідно до умов конкурсної документації, що додається.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  АНОНС >  З метою відродження та збереження українських народних традицій

Прес-центр

Новини

18.04.2017 10:45

З метою відродження та збереження українських народних традицій  |  АНОНС

Тема новини: Назва теми

21 квітня об 11.00 поблизу приміщення Чернівецької обласної ради (вул. Грушевського,1) відбудеться обласний етап фестивалю-конкурсу «Розквітай, писанко!». За повідомленням його організатора - Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації - зазначений захід проводиться з метою відродження збереження українських народних традицій щодо виготовлення писанок, великодніх атрибутів декоративно-ужиткового мистецтва, створення умов для творчого та духовного розвитку обдарованої учнівської молоді. Учасниками фестивалю-конкурсу є вихованці загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів Чернівецької області.  Обласний етап фестивалю-конкурсу «Розквітай, писанко!» відбудеться в присутності керівників органів представницької та виконавчої влади усіх рівнів, представників професійних спілок працівників освіти та інших громадських об’єднань, освітян, науковців та митців краю.

У програмі творчого форуму – експозиція 38 писанкових дерев, виставка пасхальних рушників та великодніх страв майстер-класи з писанкарства та кондитерського мистецтва, благодійна акція «Врятуй життя!», покликана допомогти дітям з онкологічними захворюваннями. У концертній програмі візьмуть участь народні артисти України, почесні громадяни Буковини Оксана Савчук та Іван Кавацюк (дует «Писанка»), фольклорний театр-студія «Ґердан», учнівські самодіяльні художні колективи Чернівецької області.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua