Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Заходи >  Проводиться конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування»

Прес-центр

Новини

05.04.2017 16:17

Проводиться конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» |  Заходи

Тема новини: Назва теми

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оголосило з 3 квітня про початок конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2017 році, який проводиться з метою відбору, відзначення та поширення кращих практик органів місцевого самоврядування з питань соціального-економічного розвитку територій. Конкурсний відбір проводитиметься за темами: 1.Прозорість та підзвітність місцевого самоврядування. 2.Практики розвитку регіонів та громад, засновані на власних стратегіях та ресурсах. 3.Співробітництво територіальних громад.

До участі в конкурсі 2017 року приймаються заявки про практики, реалізовані у період із 2015 до 2016 року, під час впровадження яких отримано позитивні результати. Учасникам потрібно заповнити заявку у форматі Microsoft Word (електронна примірна форма заявки розміщена на сайтах: www.minregion.gov.ua, www.slg-coe.org.ua), і надіслати її до 30 вересня 2017 року електронною поштою на адресу: Best.Practice.Ukraine@coe.int.

Переможці конкурсу визначатимуться окремо за кожною із трьох тем у таких номінаціях: обласні та районні ради; міські ради; селищні та сільські ради, органи місцевого самоврядування (сільські, селищні, міські ради) об’єднаних територіальних громад.

Детальніше про конкурс можна дізнатися на офіційному веб-сайті Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за посиланням: http://www.minregion.gov.ua/press/news/minregion-dav-start-konkursu-krashhi-praktiki-mistsevogo-samovryaduvannya-u-2017-rotsi/

Додаткову інформацію можна також отримати за телефонами: (044)303- 99- 16,  (044)590- 47- 76.

 

  • Джерело:

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua