Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

14.07.2017 11:45
ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна"


    Чернівецька обласна рада повідомляє, що відповідно до Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" проект розпорядження голови Чернівецької обласної ради "Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна" та відповідний аналіз регуляторного впливу розміщено на сайті Чернівецької обласної ради за адресою: http://oblrada.cv.ua/document/regulatory_drafts/

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  До першої річниці створення патрульної поліції в Чернівцях

Прес-центр

Новини

03.04.2017 10:34

До першої річниці створення патрульної поліції в Чернівцях |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

      Заступник голови Чернівецької обласної ради В.Мельничук взяв участь та виступив на урочистостях з нагоди річниці створення Управління патрульної поліції в м. Чернівці. Він щиро привітав особовий склад управління від імені голови обласної ради Івана Мунтяна та депутатського корпусу крайового парламенту. Посадовець високо оцінив внесок патрульної поліції у справу забезпечення громадського спокою та правопорядку на вулицях та площах обласного центру. Він висловив надію, що чернівецькі патрульні поліцейські і надалі з честю виконуватимуть покладені на них нелегкі та відповідальні обовязки. За дорученням керівника крайової представницької влади Віталій Мельничук вручив кращим співробітникам управління патрульної поліції в Чернівцях Почесні грамоти обласної ради та почесну відзнаку голови Чернівецької обласної ради – цінний подарунок.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua