Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

11.04.2017 16:44
Чернівецький відокремлений підрозділ Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»


    оголошує тендер на закупівлю канцелярських товарів для заходів (тренінги, семінари, конференції) та офісу на 2017 рік відповідно до умов конкурсної документації, що додається.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Голова обласної ради взяв участь у Всеукраїнській акції «Посади дерево миру»

Прес-центр

Новини

31.03.2017 15:17

Голова обласної ради взяв участь у Всеукраїнській акції «Посади дерево миру» |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Участь у символічному висадженні алеї туй на центральній площі міста Герца, що відбулося в рамках Всеукраїнської акції «Посади дерево миру» сьогодні, 31 березня, взяв керівник представницької влади краю Іван Мунтян. Посадовець побажав усім учасникам акції добра, Божої ласки та ніколи не знати горя війни чи розбрату. Відтак Іван Мунтян долучився до озеленення території Герцаївської загальноосвітньої школи.

Всеукраїнська акція «Посади дерево миру» має за мету не лише збільшення кількості зелених насаджень, але й згуртування представників територіальних громад довкола ідей збереження природи і миру, бережного ставлення до природи та примноження її багатств, формування екологічної свідомості.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua