Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Іван Мунтян: Дякую усім педагогам Буковини за їхню жертовну працю

Прес-центр

Новини

24.02.2017 16:16

Іван Мунтян: Дякую усім педагогам Буковини за їхню жертовну працю |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 24 лютого, у приміщенні Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини» відбулися урочистості з нагоди церемонії закриття ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017». Участь в урочистостях взяв голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Хочу щиро подякувати усім педагогам Буковини за їхню жертовну працю, за те, що навчають наших діточок любові до України, рідної мови та рідного краю, за сумлінність та високу професійну майстерність. Адже ні для кого не таємниця, що передумовою будь-чиїх гарних досягнень у бізнесі, медицині, політиці чи економіці є самовіддана вчительська праця, яку потрібно належно цінувати та шанувати», – відзначив посадовець, звертаючись до присутніх. Відтак, керівник представницької влади Буковини вручив переможцям ІІ туру конкурсу дипломи та грошові нагороди.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua