Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.10.2017 11:40
Чернівецька обласна рада оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області в 2017 році


    Чернівецька обласна рада оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області в 2017 році

05.10.2017 11:30
Про визначення організаторів аукціонів по продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області - юридичних осіб, які мають право організації і проведення на аукціоні з продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області разом з земельними ділянками, що підлягають приватизації


    Інформація Чернівецької обласної ради про визначення організаторів аукціонів по продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області - юридичних осіб, які мають право організації і проведення на аукціоні з продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області разом з земельними ділянками, що підлягають приватизації. 1. Мета проведення робіт: проведення аукціону з продажу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, в тому числі разом з земельними ділянками, що підлягають приватизації. 2. Дані про об’єкт приватизації: згідно рішення Чернівецької обласної ради 3. Вимоги до претендентів на участь у відборі. 3.1. До участі в конкурсі допускаються юридичні особи незалежно від форми власності та підпорядкування, які мають право про організацію продажу майна, що перебуває в державній власності та діяльність яких у сфері відчуження майна, передбачена установчими документами, мають досвід роботи не менше трьох років у цій сфері діяльності, вчасно подали на розгляд комісії повний пакет документів, перелік яких наведений у пункті 3.2 цієї інформації. 3.2. Для участі в відборі претендент подає до обласної ради на розгляд комісії такі документи: 3.2.1. Заяву про участь у відборі із зазначенням повного найменування, реквізитів (місцезнаходження, телефон, факс), форми власності та статусу підприємства (організації), складу керівництва (прізвище, ініціали, посада), чисельності працівників, спеціалізації претендента, який виявив бажання брати участь у конкурсі.

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжнародне співробітництво >  Агентство розвитку Австрії профінансує реалізацію проекту ПРООН на Буковині

Прес-центр

Новини

16.02.2017 15:08

Агентство розвитку Австрії профінансує реалізацію проекту ПРООН на Буковині |  Міжнародне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Про це повідомили Заступник Посла Австрійської республіки в Україні пан Флоріан Кольфюрст та міжнародний менеджер проекту ПРООН «Сталий розвиток сільських територій Чернівецької та Одеської областей» пан Хендрік ван Зіл під час протокольної зустрічі з керівництвом Чернівецької області, участь у якій взяв голова крайового парламенту Буковини Іван Мунтян.

Так, голова Чернівецької обласної ради подякував європейським партнерам за візит на Буковину та висловив сподівання на те, що сьогоднішня зустріч стане запорукою продовження плідної співпраці між донорськими організаціями Європейського Союзу та громадами регіону. «Буковина тісно пов’язана з Австрією міцними історичними зв’язками. А наш досвід успішного виконання проектів ПРООН дає підстави сподіватися, що і цього разу результати будуть позитивними. Зі свого боку хочу запевнити, що Чернівецька обласна рада докладе усіх зусиль для того, щоби з честю виконати взяті на себе зобов’язання та досягти цілей, зафіксованих у тексті Меморандуму про порозуміння, який ми сьогодні підпишемо», – наголосив Іван Мунтян.

У свою чергу пан Флоріан Кольфюрст висловив підтримку щодо всіх позитивних змін та впроваджуваних в Україні реформ, а також відзначив, що головною метою проекту ПРООН «Сталий розвиток сільських територій Чернівецької та одеської областей» є покращення рівня добробуту найбільш вразливих груп населення Чернівеччини.

Відтак, під час презентації вищезгаданого проекту пан Хендрік ван Зіл ознайомив посадовців, представників районів та об’єднаних територіальних громад області з його основними цілями та завданнями. За його словами, проектом, загальна вартість якого становить 500 тис. євро, буде охоплено 22 тис. жителів 18 місцевих територіальних громад у Чернівецькій та Одеській областях. Очікуваним результатом від його реалізації, що триватиме 18 місяців, є поліпшення рівня життя людей, що проживають у сільській місцевості, шляхом підтримки малих економічних ініціатив у фермерському та несільськогосподарському секторах.

Насамкінець Іван Мунтян, Олександр Фищук та пан Хендрік ван Зіл підписали Меморандум про порозуміння між Чернівецькою обласною радою, Чернівецькою обласною державною адміністрацією та Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй, а також відповіли на низку запитань представників регіональних засобів масової інформації.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua