Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.10.2017 10:38
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення оцінки майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформаційна політика >  Регіональне представництво Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення відвідали спостерігачі ОБСЄ

Прес-центр

Новини

27.01.2017 14:41

Регіональне представництво Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення відвідали спостерігачі ОБСЄ |  Інформаційна політика

Тема новини: Назва теми

Представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в Чернівецькій області Любов Нечипорук зустрілася зі спостерігачами Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Гюнтером Гугенбергером та Аленом Рашлічем.

Під час зустрічі обговорено повноваження регіонального представництва Національної ради в частині нагляду за дотриманням ліцензіатами Чернівецької області умов ліцензій та чинного законодавства.

Зокрема, Любов Нечипорук ознайомила Гюнтера Гугенбергера та Алена Рашліча зі станом та основними тенденціями розвитку телерадіоінформаційного простору Буковини, а також з кількісними та якісними показниками результатів моніторингів ТРО та ППП за 2016 рік.

Також розглянуто питання про дотримання ТРО законодавства щодо обсягу телевізійного та музичного контенту державною мовою, законодавства про рекламу і спонсорування, систему візуальних позначок кіновідеопродукції залежно від аудиторії, на яку вона розрахована, а також питання про захист телерадіоінформаційного простору.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua