Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  З метою захисту законних прав воїнів - добровольців

Прес-центр

Новини

12.01.2017 15:57

З метою захисту законних прав воїнів - добровольців |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій МЕЛЬНИЧУК взяв участь в роботі другого засідання обласної комісії з питань визнання добровольців учасниками бойових дій. Комісія, співголовою якої його обрано, створена за відповідним рішенням сесії обласної ради, своє перше організаційне засідання провела 15 грудня минулого року. Саме тоді було сформовано процедуру отримання бійцями-добровольцями, які проживають на території Чернівецької області, статусу учасників бойових дій.

        На другому засіданні члени комісії розглянули документи 15-ти бійців-добровольців УДА «Правий сектор» та ОШР «Карпатська Січ». Заступник голови обласної ради привітав бійців-добровольців, кожного з яких він знає особисто, з одноголосним рішенням комісії надати їм статус учасників бойових дій. Віталій Мельничук закликав усіх присутніх на засіданні комісій учасників АТО та громадських активістів до більш дієвої участі в житті територіальних громад сіл, селищ та міст області. «Тільки спільні конструктивні дії активних громадян дадуть можливість ефективно вирішувати ті місцеві проблеми, які дотепер не розвязувались роками», - наголосив посадовець.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua