Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради >  Малому та середньому бізнесу – сучасний банківський сервіс

Прес-центр

Новини

08.12.2016 14:55

Малому та середньому бізнесу – сучасний банківський сервіс |  Діяльність керівництва Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька привітала організаторів, учасників та гостей бізнес-форуму «Буковина – край підприємців», організованого менеджментом ПАТ Приват Банк та керівництвом регіонального відділення Української спілки промисловців та підприємців.

«Значна частина депутатського корпусу рад усіх рівнів так чи інакше повязана з бізнесовою сферою», - зауважила вона у вітальному слові на церемонії відкриття бізнес-форуму, що відбулася 8 грудня у Мармуровій залі адміністративного корпусу ЧНУ ім. Ю.Федьковича. «Разом з тим, чимало важелів впливу у цій сфері знаходяться в руках законодавців, себто Верховної Ради України, виконавчої влади в особі Кабінету Міністрів України, обласних та місцевих державних адміністрацій, фіскальних та фінансових органів. Без участі цих впливових структур марно сподіватись на кінцевий успіх будь-якої дискусії щодо перспектив вітчизняного підприємництва», - наголосила Інга Маковецька. Посадовець привітала учасників зібрання від імені керівника крайової представницької влади, голови Чернівецької обласної ради Івана Мунтяна та побажала їм плідної роботи, нових успіхів та здобутків в житті, громадській діяльності та бізнесі.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua