Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

04.09.2019 12:06
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради, затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018 р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Карапчівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат"

22.08.2019 16:57
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Чернівецької обласної ради затвердженого рішенням ХХVІІІ сесії обласної ради VІІ скликання від 18.12.2018р. № 204-28/18, оголошує конкурс на заміщення посади директора комунального закладу "Оршівський дитячий будинок санаторного типу"

21.08.2019 11:58
Відбудуться виставки «Букдерев-2019» та «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут»


    3-5 жовтня 2019 року в спортивному залі Чернівецької дитячо-юнацької спортивної школи (м. Чернівці, вул. Небесної Сотні, 6) відбудеться виставка «Букдерев-2019» та виставка-ярмарок «Вироблено в Єврорегіоні «Верхній Прут», які організовує Чернівецька торгово-промислова палата.

09.08.2019 12:18
Чернівецька обласна рада


    відповідно до Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади директора обласної комунальної установи "Соціальний центр матері та дитини"

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність депутатів обласної ради >  З турботою про юних буковинців, що мають особливі потреби

Прес-центр

Новини

07.12.2016 16:45

З турботою про юних буковинців, що мають особливі потреби |  Діяльність депутатів обласної ради

Тема новини: Назва теми

     Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька відвідала Чернівецьку спеціальну загальноосвітню школу - інтернат №2, де до Міжнародного дня інвалідів відчинила двері для маленьких відвідувачів сенсорна кімната. Цей навчальний заклад, заснований у 1953 році, сьогодні є сучасним навчально-виховним центром для дітей з вадами слуху та особливими освітніми потребами. Наразі тут навчаються та виховуються 147 дітей зі зниженим слухом, з розладами спектру аутизму та затримкою психомовного розвитку. На базі спецшколи-інтернату успішно  функціонує регіональний ресурсний консультативно-методичний центр психоемоційної корекції.

         Інга Маковецька взяла участь у церемонії відкриття досконало обладнаної сенсорної кімнати, де для діток створено особливе середовище. За допомогою широкого спектру приємних на дотик та вигляд стимуляторів фахівці проводитимуть тут заходи з розширення світогляду маленьких вихованців та корекції розвитку їх слуху, зору, тактильних відчуттів, вестибулярних рецепторів.

        З нагоди цієї врочистої події до учнів та педагогів з подарунками завітали численні гості, шефи цього навчального закладу, благодійники та меценати. Керівник спеціального навчально-виховного закладу Наталія Ткачук ознайомила гостей з умовами навчання, виховання та побуту вихованців школи. У свою чергу, діти подарували друзям рідної школи видовищне та щемливе концертне дійство.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua