Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Уроки історії >  У столиці Буковини відкрито фотовиставку, присвячену трагічним сторінкам нацистської окупації Польщі

Прес-центр

Новини

02.12.2016 15:58

У столиці Буковини відкрито фотовиставку, присвячену трагічним сторінкам нацистської окупації Польщі |  Уроки історії

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 2 грудня, заступник голови Чернівецької обласної ради Віталій Мельничук на запрошення генерального консула Республіки Польща у Вінниці пана Томаша Олейнічака взяв участь у відкритті документальної фотовиставки «Самаритяни з Маркової», присвячену трагічній історії польської родини Ульмів із села Маркова Підкарпатського воєводства. Експозицію розміщено у Чернівецькому обласному художньому музеї за сприяння Чернівецького обласного товариства польської культури імені Адама Міцкевича.

«Тема виставки близька нам, буковинцям, адже в роки Другої світової війни на теренах нашого краю серед інших жертв нацизму були також і місцеві євреї. Були серед наших краян і ті, хто, подібно до Праведників Світу Вікторії та Юзефа Ульмів, ризикуючи власним життям, рятував єврейських дітей, жінок та старих від репресій та фізичного знищення. Тож будьмо гідними цього високого прикладу гуманізму та добра – молімося за усіх тих, хто приніс себе в жертву заради порятунку життя своїх ближніх», – відзначив Віталій Мельничук, звертаючись до присутніх.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua