Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Соціальна політика >  Сторонами соціального діалогу підписано тристоронню угоду

Прес-центр

Новини

31.10.2016 17:18

Сторонами соціального діалогу підписано тристоронню угоду |  Соціальна політика

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 31 жовтня, під час апаратної наради керівник представницької влади краю Іван Мунтян підписав Територіальну угоду про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин у Чернівецькій області, укладену на тристоронній основі між Чернівецькою обласною державною адміністрацією та Чернівецькою обласною радою, Федерацією роботодавців Чернівецької області та Чернівецькою обласною радою професійних спілок.

«Хочу запевнити, що Чернівецька обласна рада й надалі стоятиме на захисті прав працівників та законних інтересів роботодавців. Впевнений, що дотримання сторонами положень угоди в подальшому сприятиме соціальному діалогу на теренах нашого краю», – відзначив Іван Мунтян.

Територіальну угоду укладено на 2016-2018 роки з метою створення належних умов для збереження, відтворення і розвитку трудового та людського потенціалу Чернівецької області та збалансування положень щодо росту рівня заробітної плати у відповідності до чинників росту продуктивності праці, зниження собівартості продукції, запровадження інноваційних технологій та технологічного оновлення виробничих потужностей, оптимізації чисельності та нормування праці. Угода спрямована на удосконалення економічних, виробничих, соціально-трудових відносин, регіональної соціально-економічної політики на договірній основі та партнерських засадах.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua