Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

13.10.2016 09:57
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує конкурс на право укладання договору оренду нерухомого майна

13.10.2016 09:54
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  Іван Мунтян: Від стійкості духу та бойової майстерності захисників України залежить те, яким буде наше майбутнє

Прес-центр

Новини

13.10.2016 17:22

Іван Мунтян: Від стійкості духу та бойової майстерності захисників України залежить те, яким буде наше майбутнє |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 13 жовтня, голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян взяв участь у заходах, що відбулися у столиці Буковини до Дня захисника України. Зокрема, посадовець вшанував пам’ять загиблих Героїв, які віддали свої життя, захищаючи незалежність і територіальну цілісність нашої держави у зоні проведення антитерористичної операції. Відтак, керівник представницької влади краю відзначив учасників бойових дій на Сході України з числа буковинських військовослужбовців під час урочистих зборів, що відбулися у приміщенні Чернівецького академічного обласного музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської.

«День захисника України носить об’єднавчий характер, адже гуртує усіх українців довкола ідеї захисту своїх законних інтересів, своїх родин та своєї держави. Споконвіку у цей день наш народ вшановував своїх оборонців, які за покликом душі захищали мир та спокій на українській землі. Нині ж, коли на Сході України точиться запекла боротьба за незалежність і суверенітет нашої держави, саме від стійкості духу та бойової майстерності новітніх захисників України залежить те, яким буде наше майбутнє та майбутнє наших дітей. Тому уклінно дякую усім буковинським воїнам за самовіддану службу та зразкове виконання своїх конституційних обов’язків», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до учасників урочистого зібрання.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua