Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

23.11.2020 09:18
Оголошення


     про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний центр громадського здоров'я Чернівецької обласної ради»

23.11.2020 09:13
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний лікарсько-фізкультурний диспансер»

23.11.2020 09:10
Оголошення


    про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника (генерального директора) обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний ендокринологічний центр»
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Спортивні події  >  У столиці Буковини відбулись змагання чемпіонату та Кубку України з мотокросу

Прес-центр

Новини

09.10.2016 15:12

У столиці Буковини відбулись змагання чемпіонату та Кубку України з мотокросу |  Спортивні події

Тема новини: Назва теми

Організаторів та учасників перегонів сьогодні, 9 жовтня, привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян на урочистому відкритті змагань на чернівецькій трасі «Суперкрос». «Буковинська громада давно і за правом пишається своїми спортсменами, які здобувають найвищі відзнаки на трасах України, Європи та світу. Мабуть саме тому найбільш відповідальні та видовищні національні змагання відбуваються саме тут, на благословенній Буковинській землі. Хочу подякувати організаторам цього видовищного дійства за ще одну візитну картку Чернівців, які з року в рік впевнено заявляють про себе на світовій спортивній арені. Учасникам змагань бажаю успіхів, нагород та перемоги; вболівальникам – незабутніх вражень», – наголосив посадовець, звертаючись до присутніх.

Відтак, від імені керівництва Всеукраїнської громадської організації «Країна» Іван Мунтян відзначив нагородами «За розвиток українського спорту» спортсменів, ветеранів та активістів, які щороку беруть участь та долучаються до організації змагань з автомотокросу в Чернівцях.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua