Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

06.02.2020 10:43
Чернівецька обласна рада


     відповідно до Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури" та Положення про порядок призначення і звільнення з посад керівників підприємств, установ, закладів, організацій - об'єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернівецької області, оголошує конкурс на заміщення посади генерального директора обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія імені Дмитра Гнатюка"

06.02.2020 10:17
Чернівецька обласна рада


    відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», керуючись рішенням XV сесії VII скликання Чернівецької обласної ради від 13.09.2017р. №164-15/17 «Про Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області», оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади генерального директора обласного комунального некомерційного підприємства «Чернівецький обласний клінічний кардіологічний центр»

18.12.2019 10:30
Про передачу в оренду захисних споруд цивільного захисту


    Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях пропонує в оренду для господарських, культурних і побутових потреб або на відповідальне зберігання (безоплатне) захисні споруди цивільного захисту
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Міжрегіональне співробітництво >  У сусідній Сучаві відбулася виставка-ярмарок «Вироблено на Буковині»

Прес-центр

Новини

03.10.2016 15:00

У сусідній Сучаві відбулася виставка-ярмарок «Вироблено на Буковині» |  Міжрегіональне співробітництво

Тема новини: Назва теми

Участь у традиційній торговиці, презентаційних та мистецьких заходах на запрошення голови Сучавської повітової ради пана Георге Флутура взяла делегація з Чернівецької області на чолі з керівником представницької влади краю Іваном Мунтяном. До складу делегації увійшли депутати обласної ради, місцеві підприємці, а також майстри народної творчості та учасники фольклорного аматорського колективу «Букурія».

«Нещодавно подібна виставка-ярмарок під назвою «Буковинська осінь» відбулася у Чернівецькій області. Тому шановні ґазди та господарі гостинної сучавської землі, мені надзвичайно приємно передати вам щирі слова поваги від ваших чернівецьких колег. Користуючись нагодою, хочу від щирого серця подякувати вам, шановні друзі, за честь бути сьогодні на цьому чудовому заході, який поєднує сиву давнину та модерне сьогодення», – відзначив Іван Мунтян у своєму вітальному слові, звертаючись до організаторів та гостей виставки.

Відтак пан Георге Флутур ознайомив посадовця з асортиментом продукції, яку привезли на ярмарок сільгоспвиробники та народні майстри Сучавського повіту Румунії. Так, за словами голови Сучавської повітової ради, у 2009 році місцеві аграрії об’єдналися в асоціацію «Вироблено на Буковині», до якої нині входять 45 сільгоспвиробників. Усі вони виробляють натуральну сільгосппродукцію, в тому числі за традиційними технологіями. «Сьогодні продукція під торговою маркою «Produs in Buсovina» експортується до багатьох країн світу. Окрім економічної складової, це ще й дуже потужна реклама Південної Буковини, чудового краю з багатовіковою історією і традиціями», – наголосив пан Георге Флутур.

У свою чергу голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян подякував за чудову можливість ознайомитися з кращими досягненнями сучавських аграріїв, а також висловив сподівання на те, що вже у найближчому майбутньому співпраця Чернівецької області та Сучавського повіту вийде на якісно новий рівень.

«Уряди приходять і йдуть, а люди залишаються і було би великою помилкою про них забувати. Саме тому мені би дуже хотілося, щоб бізнесмени по обидва боки кордону налагодили взаємовигідну співпрацю, яка, впевнений, принесе хороші результати в майбутньому. Саме тому ми повинні відкинути будь-які національні стереотипи, забути про старі образи та почати будувати спільне європейське майбутнє», – зазначив Іван Мунтян.

Насамкінець посадовці взяли участь у традиційному фольклорному дійстві, яке для гостей та учасників виставки-ярмарку організували румунський та український народні аматорські колективи.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua