Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

02.09.2016 15:57
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

13.07.2016 10:49
Проводиться конкурс "Кращі практики місцевого самоврядування"


    Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України проводить конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2016 році у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні». До участі у конкурсі запрошуються органи місцевого самоврядування всіх рівнів: обласні, районні, міські, селищні та сільські ради, об’єднані територіальні громади. Метою Конкурсу є відбір, відзначення і поширення кращих практик органів місцевого самоврядування з питань соціально-економічного розвитку територій. (реалізації проекту, програми, комплексу заходів під час здійснення яких отримано позитивні практичні результати).

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  З нагоди свята мужності, спритності та сили

Прес-центр

Новини

08.09.2016 17:54

З нагоди свята мужності, спритності та сили |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Інга Маковецька взяла участь та виступила з вітальним словом на урочистому зібранні з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Вона відзначила важливу роль фізичної культури та спорту для гармонійного розвитку людини, громади та суспільства. «Особливого значення фізичний гарт набуває в наші дні, коли тисячі кращих синів та доньок Вітчизни зі зброєю в руках захищають незалежність нашої держави від ворожих зазіхань на Сході країни», - наголосила Інга Маковецька.

Перший заступник голови обласної ради з особливою теплотою привітала буковинських олімпійців – Наталію Лупу, Лідію Січенікову, Руслану Цихоцьку, які гідно представили Україну на олімпійських аренах Бразилії. Вона висловила впевненість, що їхні славні імена назавжди увійдуть в історію українського спорту, а гідний приклад олімпійців 2016 року буде взірцем для буковинської молоді та юнацтва.

Посадовець щиро привітала кращих спортсменів, тренерів, організаторів фізичної культури та спорту краю від імені голови обласної ради Івана Мунтяна та депутатського корпусу крайового парламенту. Вона побажала присутнім, усім спортсменам та фізкультурникам краю міцного здоровя, особистого щастя та родинного затишку, Божого благословення, нових здобутків та перемог в житті, праці та спортивній карєрі.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua