Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

21.03.2022 18:41
Щодо подання декларацій за 2021 рік


    Роз'яснення Національного агентства з питань запобігання корупції (далі - НАЗК) від 07.03.2022 року № 4 щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента, проведення перевірок), наданих із метою реалізації положень Закону України від 03.03.2022 року № 2115-ІХ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни».
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Законодавство >  До уваги посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів

Прес-центр

Новини

07.09.2016 16:00

До уваги посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів |  Законодавство

Тема новини: Назва теми

Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило «Методичні рекомендації з питань запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування та прирівняних до них осіб». Рекомендації містять, зокрема, визначення поняття «конфлікт інтересів», характеристику його різновидів, алгоритм дій посадовців у звязку з виявленням ними конфлікту інтересів тощо.

Стануть в нагоді посадовцям та пересічним громадянам такі розділи документу, як «Самостійний тест на наявність (відсутність) конфлікту інтересів», «Алгоритм дій працівника (керівника) у звязку із встановленням наявності конфлікту», «Типові приклади ситуацій конфлікту інтересів», «Відповідальність за вчинення дій, прийняття рішень в умовах конфлікту інтересів. Усунення наслідків вчинення дій, прийняття рішень в умовах конфлікту інтересів» та інші.

З повним текстом зазначеного документу можна ознайомитись на офіційному сайті Чернівецької обласної ради за посиланням: http://oblrada.cv.ua/activity/anti_corruption/detail/133/.

 

  • Джерело: Національне агентство з питань запобігання корупції

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua