Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

02.09.2016 15:57
ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА РАДА


    оголошує про намір передати в оренду нерухоме майно

13.07.2016 10:49
Проводиться конкурс "Кращі практики місцевого самоврядування"


    Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України проводить конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2016 році у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні». До участі у конкурсі запрошуються органи місцевого самоврядування всіх рівнів: обласні, районні, міські, селищні та сільські ради, об’єднані територіальні громади. Метою Конкурсу є відбір, відзначення і поширення кращих практик органів місцевого самоврядування з питань соціально-економічного розвитку територій. (реалізації проекту, програми, комплексу заходів під час здійснення яких отримано позитивні практичні результати).

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність голови Чернівецької обласної ради >  Іван Мунтян провів особистий прийом громадян

Прес-центр

Новини

05.09.2016 18:39

Іван Мунтян провів особистий прийом громадян |  Діяльність голови Чернівецької обласної ради

Тема новини: Назва теми

Під час спілкування із заявниками посадовець розглянув колективне звернення працівників Чернівецького обласного ендокринологічного центру та лікарів-ендокринологів області щодо збереження цілісної структури вказаного лікувального закладу, де надається комплексна медична допомога, зокрема, пацієнтам, хворим на цукровий діабет.

За словами головного лікаря Чернівецького обласного ендокринологічного центру Марини Леонової та завідувача кафедри клінічної імунології, алергології та ендокринології Буковинського державного медичного університету Наталії Пашковської, реорганізація Центру шляхом переведення стаціонарного відділення медичного закладу до Чернівецької обласної клінічної лікарні не сприятиме покращенню рівня надання допомоги хворим, унеможливить злагоджене проходження навчання студентів, лікарів-інтернів, ординаторів та аспірантів БДМУ, а також може негативно позначитись на функціонуванні ендокринної служби регіону в цілому.

«Враховуючи той факт, що на Буковині й досі існує проблема йододефіциту, а показник забезпеченості населення ендокринними ліжкомісцями є чи не найменшим в Україні, вважаю, що робити такий необдуманий крок було би неправильно. Тим паче, що збереження життя та здоров’я наших краян – прямий обов’язок обласної влади», – відзначив у свою чергу голова Чернівецької обласної ради.

Відтак Іван Мунтян поінформував заявників про те, що їхнє звернення буде спрямовано на розгляд постійної комісії з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх сімей Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua