Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Вітаємо! >  Голова Чернівецької обласної ради: Сьогодні поріг Кам’янської школи переступило 147 першачків

Прес-центр

Новини

01.09.2016 15:13

Голова Чернівецької обласної ради: Сьогодні поріг Кам’янської школи переступило 147 першачків |  Вітаємо!

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 1 вересня, керівник представницької влади краю взяв участь в урочистостях, що відбулися у Кам’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Глибоцького району з нагоди Дня знань, та привітав зі святом вчителів та вихованців навчального закладу.

«Праця вчителя почесна та відповідальна, адже саме від професійності та людяності вчителя залежить, як у майбутньому складеться доля його вихованців. Але й учнівська праця не з легких. В стінах школи розвиваються таланти та здібності особистості, формуються її громадянська позиція. Шкільна пора є також своєрідним іспитом для батьків, які хочуть бачити своїх дітей розумними, успішними та вихованими», – наголосив Іван Мунтян, звертаючись присутніх.

Побажавши школярам міцного здоров’я та успіхів у навчанні та подякувавши їх наставникам за мудрість і терпіння, Іван Мунтян передав вихованцям навчального закладу ноутбук. Відтак, відзначив педагогічний колектив Кам’янської школи, а також кращих її вчителів Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

По завершенню урочистостей відбулась зустріч посадовця з педагогічним колективом освітньої установи, під час якої обговорено найбільш актуальні проблемні питання, які потребують якнайшвидшого вирішення. Одним з таких є питання добудови ще одного навчального корпусу школи, у якій станом на 1 вересня цього року навчається майже 1100 дітлахів.

«Враховуючи демографічний прогноз на наступні 5 років, мусимо невідкладно подбати про створення належних умов для виховання та навчання наступних поколінь кам’янчан. Адже тільки у минулому році тут народилося майже 130 немовлят. Більше того: сьогодні поріг Кам’янської школи переступило 147 першачків. В окремих населених пунктах Глибоччини це – загальна кількість дітей у школі. Обіцяю, що зроблю все, що у моїх силах, щоб Кам’янська школа отримала новий корпус», – відзначив голова Чернівецької обласної ради.

Насамкінець, Іван Мунтян разом із директором школи Олександром Карлійчуком завітав на перший урок до 7-А класу, учні якого написали листи оборонцям України – воїнам АТО.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua