Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  День для святкування >  Голова Чернівецької обласної ради: Сьогодні ми низько вклоняємося оборонцям рідної землі

Прес-центр

Новини

24.08.2016 15:41

Голова Чернівецької обласної ради: Сьогодні ми низько вклоняємося оборонцям рідної землі |  День для святкування

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 24 серпня, Іван Мунтян взяв участь в урочистих заходах, що відбулися в обласному центрі з нагоди відзначення 25-ї річниці незалежності України. Вшанувавши знаменний ювілей покладанням квітів на Центральній площі Чернівців, посадовець звернувся з вітальним словом до буковинців та гостей нашого краю.

«Протягом 25 років Україна пройшла непростий шлях, а нині переживає мабуть найвідповідальніший момент. Наші споконвічні вороги втомилися чекати, коли українці самі прийдуть на поклон до Москви – вони вирішили задушити молоду Українську Державу за допомогою прямої військової агресії. Втім, недруги нашої державності завжди отримували і будуть отримувати гідну відсіч. Десятки тисяч кращих синів України стали на захист рідної землі. Перед смертельною загрозою, що прийшла зі Сходу, Україна у стислі строки створила могутню армію, зміцнила свої міжнародні позиції. Сьогодні ми низько вклоняємося оборонцям рідної землі – живим та полеглим в боях, скаліченим війною землякам і співвітчизникам. Їхні подвиги – безсмертні! Щиро вірю, що скоро настане той час, коли на всій території України знову запанує такий бажаний мир та спокій. Для цього ми з вами маємо зробити все, що в наших силах. Тож будьмо гідними цієї відповідальної мети!», – відзначив керівник представницької влади краю, звертаючись до учасників святкового зібрання на Театральній площі Чернівців.

Найдостойніших краян, які зробили вагомий внесок у розбудову незалежної України та захищали її територіальну цілісність у зоні проведення антитерористичної операції на Сході країни, Іван Мунтян відзначив Почесними грамотами Чернівецької обласної ради.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua