Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  На захист національних інтересів і територіальної цілісності України >  Спрямувати зусилля громади на допомогу оборонцям України

Прес-центр

Новини

28.07.2016 17:10

Спрямувати зусилля громади на допомогу оборонцям України |  На захист національних інтересів і територіальної цілісності України

Тема новини: Назва теми

Голова обласної ради Іван Мунтян перед початком пленарного засідання шостої сесії крайового парламенту, яке відбулось 28 липня, оглянув експозицію, розгорнуту активістами громадської організації «Центр безпілотних літальних апаратів» в приміщенні обласної ради. Відомо, що російські окупанти та їхні найманці наразі активно використовують безпілотні літальні пристрої з метою здійснення розвідувально-диверсійних завдань. Українські військові ж відчувають гострий дефіцит таких апаратів. До того ж, «безпілотники» іноземного виробництва є дороговартісними та складними в обслуговуванні.

      Буковинські конструктори взяли на себе непросте завдання створити безпілотні літальні апарати українського виробництва. Деякі кращі зразки цієї вкрай необхідної захисникам України техніки були представлені на сьогоднішній презентації. Голова ГО «Центр безпілотних літальних апаратів», громадський активіст та волонтер Олег Ботушанський передбачає, що застосування українськими силовиками безпілотників власного виробництва незабаром позбавить терористів та їхніх московських хазяїв можливості використовувати повітряний простір на зоною проведення антитерористичної операції для виконання розвідувальних завдань та диверсій проти Збройних сил України та мирного населення.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua