Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Суспільство >  Колишніх військових навчали менеджменту малого бізнесу

Прес-центр

Новини

19.07.2016 17:51

Колишніх військових навчали менеджменту малого бізнесу  |  Суспільство

Тема новини: Назва теми

Перший заступник голови обласної ради Інга Маковецька привітала випускників курсів перепідготовки для колишніх військовослужбовців, проведених Західним регіональним центром перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців. Сьогодні свідоцтва та сертифікати про закінчення курсів менеджменту малого бізнесу отримали більше двадцяти військових та учасників АТО.

Вітаючи присутніх, Інга Маковецька зауважила, що отримані знання додадуть їм впевненості та допоможуть знайти себе у цивільному житті. «Я переконана, що у цьогорічних випускників не буде проблем, пов’язаних із соціальною адаптацією, і вони знайдуть гідне місце для застосування здобутих знань та навичок», - наголосила перший заступник голови облради.

Всього за роки діяльності Центру було перепідготовлено більше трьох з половиною тисяч військовослужбовців, але в умовах, коли в країні тривають бойові дії, посилена увага до потреб військових особливо важлива. Самі випускники відзначили необхідність подібної підтримки та висловили сподівання, що їм вдасться у повній мірі використати отримані знання.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба облради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua