Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

15.09.2020 12:23
Про розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року


    Згідно постанови Центральної виборчої комісії від 10 вересня 2020 року № 246 розмір грошової застави для виборчого списку кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становить: 151 617 грн. Рахунок Чернівецької обласної ТВК для грошової застави: UA838201720355219001020161130.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Духовне життя >  Іван Мунтян зустрівся з керівниками основних християнських конфесій Буковини

Прес-центр

Новини

19.07.2016 17:46

Іван Мунтян зустрівся з керівниками основних християнських конфесій Буковини |  Духовне життя

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 19 липня, голова Чернівецької обласної ради взяв участь у засіданні круглого столу що відбувся за участю керівників та представників основних християнських конфесій краю з нагоди 1028-річчя хрещення Київської Русі-України.

«Сьогоднішня зустріч відбувається напередодні свята хрещення Русі-України, визначної події, яка 1028 років тому стала своєрідним цивілізаційним вибором для нашої Батьківщини. Впевнений, що й нині віра та молитва – це наша найпотужніша зброя у боротьбі за мир в Україні. Дякую за вашу підтримку та за те, що у такий непростий для країни час ви залишаєтеся надійною запорукою збереження на Буковині міжконфесійної злагоди та миру», – відзначив Іван Мунтян, звертаючись до учасників засідання.

Відтак учасники зібрання обговорили питання збереження на території області історико-культурних пам’яток, які є культовими спорудами, а також питання, вирішення яких потребує участі представників органів влади.

У свою чергу директор Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації Оксана Палійчук поінформувала присутніх про перспективи запровадження в загальноосвітніх навчальних закладах регіону курсів духовно-морального спрямування, зокрема, предмету «Основи християнської етики».

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua