Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

05.01.2016 12:33
Затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради


    Розпорядженням голови обласної ради затверджено графік прийому громадян керівництвом обласної ради. Голова обласної ради Мунтян Іван Миколайович прийматиме громадян кожен перший понеділок місяця з 15 до 18 години. Перший заступник голови облради Маковецька Інга Степанівна проводитиме прийом громадян у другий понеділок місяця з 15 до 18 години, а заступник голови облради Мельничук Віталій Кузьмич – третій понеділок місяця у цей же час.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Діяльність органів місцевого самоврядування >  Практикум для керуючих справами обласних рад

Прес-центр

Новини

08.07.2016 13:57

Практикум для керуючих справами обласних рад |  Діяльність органів місцевого самоврядування

Тема новини: Назва теми

7 липня розпочався дводенний практикум з керуючими справами виконавчих апаратів обласних рад. Так, два дні поспіль учасників заходу ознайомлюватимуть з актуальними питаннями, що стосуються регіонального рівня.

Головні теми практикуму – нове законодавство, що регулює службу в органах місцевого самоврядування, механізми залучення коштів з Державного фонду регіонального розвитку, практичне застосування нормативно-правових актів, антикорупційна тематика.

У відкриті заходу взяли участь заступник Керівника Апарату Верховної Ради України Олександр Мартиненко, голова Національного агентства України з питань державної служби Костянтин Ващенко, експерт з питань децентралізації Василь Куйбіда, та голова секретаріату Української асоціації районних та обласних рад Юрій Андрійчук.

Як зазначив у вступному слові Юрій Андрійчук, такі зустрічі мають стати традицією, оскільки вони грають велику роль у спільній діяльності. «Незважаючи на те, що з 2014 року реформа йде великими кроками, у нас є багато роботи. Найголовніше завдання вийти на рівень ухвалення змін до Конституції, отримавши виконавчі комітети, бо в іншому разі децентралізація для нас не матиме такого успішного ефекту», – наголосив голова секретаріату.

Окрім того, Юрій Андрійчук поділився планами стосовно роботи Асоціації, зазначивши, що головні акценти розставлятимуться на навчанні представників районних та обласних рад, а також подальша робота над нормативно-правовою базою.

Захід зібрав керуючих справами та представників з 21-ї обласної ради. Практикум організовано Українською асоціацією районних та обласних рад спільно з Апаратом Верховної Ради України та швейцарсько-українським проектом DESPRO.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua