Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Оголошення

27.09.2021 16:58
До відома громадян!


    За дорученням голови Чернівецької обласної ради Олексія Бойка створено посилання, за яким можна ознайомитися з переліком об’єктів комунальної власності області, які можуть бути передані в орендне користування: https://www.google.com/maps/d/u/0/edit... Список відповідних об’єктів надалі буде постійно оновлюватися та актуалізуватися. Нагадуємо, Чернівецька обласна рада діє на засадах відкритості та прозорості.
 

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Інформаційна політика >  Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення наклала штрафи на двох ліцензіатів Буковини

Прес-центр

Новини

08.06.2016 14:41

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення наклала штрафи на двох ліцензіатів Буковини |  Інформаційна політика

Тема новини: Назва теми

Регуляторний орган на позачерговому засіданні розглянув питання виконання телерадіоорганізаціями норм законодавства щодо подання до Національної ради інформації про структуру власності. Рішеннями Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення штрафні санкції через порушення норм законодавства щодо подання інформації про структуру власності накладено й на дві телерадіоорганізації Чернівецької області – ТОВ «Медіа-кузня» та КП Сокирянської районної ради «ТРО «Сокиряни».

Як зазначила представник Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в Чернівецькій області Любові Нечипорук, відповідно до чинного законодавства, телерадіоорганізації зобов’язані подавати до Національної ради звіт про свою структуру власності щороку до 31 березня.

«Штрафна санкція застосовується за неподання, несвоєчасне подання інформації про структуру власності або подання інформації, що не відповідає дійсності, – зауважила представник Національної ради. – Розмір штрафу складає 5% від загальної суми ліцензійного збору». У тридцятиденний термін після отримання рішення регуляторного органу ТОВ «Медіа-кузня» перерахує до Держбюджету 895 грн., а ТРО «Сокиряни» – 819 грн.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua