Новини за датою

Логін
 
Пароль
Реєстрація

  Карта сайту

карта сайту

  Корисні посилання

інші посилання...
Прес-центр >  Благодійність >  Іван Мунтян: Втілюючи у життя мрії маленьких українців, реалізуємо нашу спільну мрію про успішну й заможну Україну

Прес-центр

Новини

03.06.2016 20:09

Іван Мунтян: Втілюючи у життя мрії маленьких українців, реалізуємо нашу спільну мрію про успішну й заможну Україну |  Благодійність

Тема новини: Назва теми

Сьогодні, 3 червня, керівник представницької влади краю спільно із Уповноваженим Президента України з прав дитини Миколою Кулебою, депутатами Чернівецької обласної та міської рад взяв участь у благодійному фестивалі «Буковинська мрія-2016», що відбувся у с.Мигове Вижницького району. Організатором заходу традиційно виступила Чернівецька обласна благодійна організація «Майбутнє України».

«Сьомий рік поспіль Буковина гостинно приймає маленьких мрійників з усієї України. Відрадно, що цьогоріч вже майже тисяча юних українців знайшла своїх персональних чарівників-благодійників, для яких замінити дітлахам найдорожчих для них людей стало справою честі. Вірю, що сьогодні у дитячих душах запалився маленький вогник добра, віри та надії, тепло якого повсякчас огортатиме серця цих діточок», – наголосив Іван Мунтян, звертаючись до учасників та організаторів благодійного заходу.

У свою чергу голова вищевказаної благодійної організації Марта Левченко подякувала посадовцю та представникам депутатського корпусу за допомогу в організації та проведенні фестивалю. «Хочу подякувати за те, що відгукнулися, що знайшли можливість виконати мрії дітлахів з непростою долею. Пам’ятайте: кожен ваш подарунок, кожне ваше тепле слово та посмішка є надзвичайно важливими для цих діток. Адже ваша увага та підтримка, якої  діти так потребують, дозволить їм у майбутньому стати успішними громадянами нашої держави», – відзначила благодійниця.

Відтак Іван Мунтян та народні обранці вручили дітям омріяні подарунки та переглянули святковий концерт.

Фотосесія

  • Джерело: Прес-служба обласної ради

  Теми новин

Розробник - 
IMENA.ua